Hove St-Paul

Events

Kerstmenu 24 december, om 18u30

Drie amuses als begeleider van uw apéro

Lauw kreeftje van de Noordzee  met een appelvinaigrette en parures van Grany Smith

Heldere consommé van Ijslandse langoustines

Biefstukje van hertenkalf en zijn winterse begeleiders

Appeltaartje “Mère Popolle” met huisgedraaid vanille-ijs

Nespresso Aquila met kerstgebak

Kerstmenu aan € 85,00
Water- en wijnpakket tot aan de mokka € 45,00
Bollingerpakket € 75,00

Kerstdag gesloten.

 

Sylvester, 31 december, om 20u00

By Javier Rodriquez – El Bulli

Langoustines, infusie van prei en kokos, limoen
*
Foie gras, kastanje, amandel, truffel
**
Tarbot, paddenstoelen risotto, rozemarijn
***
Hertenkalffilet, Ragù van fruit en tijm,
****
Crème van Geroosterde perzik
****
Chocolade, Baeylis, hazelnoten

Optreden van Rocco & Arthuro
Om middernacht : een coupe Bollinger

Nieuwjaarsmenu aan:  €125,00 pp All Inn tot en met mokka

Afterdrinks aan kaartprijzen

Curtains at 02:00u

Zondag 14 Januari 2018 “Bizarre Breakfast” om 10h00

/// Fruit – milkshake – Yoghurt ///
Meloen, munt, pompelmoes
Wortel & sinaasappel
Ananas, appel & gember
Passievrucht, abrikoos & Limoen
Yoghurt, citrus, amandelen

/// Salty ///
Rillette van zalm
Torrija, Iberico ham, tomaat
65° eitje, migas, paddestoelen,
Texturen van Kaasschotel

/// Sweet ///
Coffee & Sweets
Citrus Tartelette
Appel, Honing, Vanille
Mijn versie van ‘Black Forest’

Start om 10.00h
Prijs per persoon €35,00 exclusief dranken.
Inschrijven via events@hovestpaul.be of via 0487/999.075

 

*

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hovestpaul/public_html/wp-includes/functions.php on line 3728