Hove St-Paul

Feesten

Onderstaande formules zijn enkele als voorstel voor uw feest/event te Hove St Paul.
Voor een afspraak, gelieve ons te contacteren via events@hovestpaul.be voor jullie een passende offerte te bezorgen.

Hove St Paul “The Basics”    –   vanaf 10 personen
Seizoenssoep
Mechelse Koekoek met verse frietjes
Dame blanche

Prijs per persoon aan € 35,00 – wijnpakket aan € 20,00

Hove St Paul “Deluxe”     –   vanaf 8 personen
Aspergesoep met zalmsnippers
Kabeljauw met zijn begeleiders of Holstein Entrecôte met salade & rietjes
Moelleux van chocolade met bolletje vanille-ijs

Prijs per persoon aan € 45,00 – wijnpakket aan € 20,00

Hove St Paul meets Javier Rodriguez (El sous-chef El Bulli)   – vanaf 8 personen
Tartaar van Zalm & Venkelstructuren
Kabeljauw op Thaise wijze – Kokosinfusion
Eend Terriyaki – Foie Hoisin
Tartiflette van Granny Smith – Panna Cotta

Prijs per persoon aan € 55,00 – wijnpakket aan € 25,00

Luxe ‘Javier Rodriguez’ – Seafood Festival    –    vanaf 30 personen
Zeetartaar, Chlorophyl en Citroengras
Truffel van wild
Coquille, sorbet van avocado
Langoustine, consommé, knollen
Kabeljauw, fond van truffel, vegetarische couscous
Texturen van duif en bloemkool
Filet pur van Iberico, duxelle
Passievrucht, pistache, yoghurt
Chocolade, sinaasappel, hazelnoten

Prijs per persoon aan €90,00 – wijnpakket aan €35,00

Barbecue Deluxe                 –    vanaf 25 personen
Zalm in zijn geheel met hollandaise saus
Gelakte kalfsribben met whisky bourbon
Brochette van Mechelse Koekoek
Lamsbrochette
Entrecôte

Soorten salades:
– aspergesalade
– gemengde salade
– komkommersalade
– trio van tomaten
– gegrilde aubergines & courgetten
– gewokte groentemix
– koude pasta met spekjes
– rijst met paprika, ei, tomaat, paprika,..
– koude aardappelsalade
– assortiment broodjes
– assortiment sauzen

Prijs per persoon aan € 45,00 – wijnpakket aan € 25,00
Uitbreiding dessert aan € 10,00 pp: Moelleux van chocolade met vanille-ijs / Tartiflette van Granny Smith

Walking dinner – 6 degustatiegerechtjes       –    vanaf 20 personen
Amandinenpuree met zomertruffel
Rouget Barbet Nicoise (rode poon)
Vitello Tonato
Brioche Foie Gras
Carpaccio van Xgogitsu
Moelleux van chocolade

Prijs per persoon aan € 45,00 – wijnpakket aan € 25,00

Bizarre Breakfast   –  vanaf 30 personen
Zie events

Prijs per persoon: € 39,00 (excl dranken)

Garden Picknick   –   vanaf 20 personen
Zie events

Prijs per persoon: € 30,00 (excl. dranken)

Seafood-Festival   –   vanaf 20 personen
Hapje: Zalm, mierikswortel
Baby calamari Brioche
Menu “The Seafood-Box”
Andalusian style oester
Oester, chardonnay, vinaigrette en komkommer sorbet
Ceviche van corvina, yuzu en kokos
Scheermes en Mojo Verde
Tonijn, avocado, citrus, dashi
Citron Gin Fizz

Kreeft, zeeduxelles, consommé
Kabeljauw, infusie van de zee

Wortel, limoen, gember
“The Fishtank”: chocolade, vanille, pecannoten

Prijs per persoon: € 85,00 – exclusief dranken.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hovestpaul/public_html/wp-includes/functions.php on line 3743