Hove St-Paul

Menu

Businesslunch van de maand 
aan €29,00 – 2-gangen 
(dinsdag tem vrijdag – reservatie vereist)

 

A la carte
(dinsdag tem vrijdag – middag & avond – reservatie vereist) 

Voorgerechten

Carpaccio van Txogitsu – truffelolie – parmezaan € 22,00
Pompoensoep met buikspek – krokantje van pastinaak € 14,00

Hoofdgerechten
Zeetong meunière met huisgemaakte frietjes € 36,00
Txogitxu entrecôte met gepaste garnituur & huisgemaakte frietjes € 38,50 pp/ min 2 pers

Desserts
Moelleux Callebaut met huisgedraaide vanille-ijs € 10,00
Dame Blanche  € 12,00
Tartiflette Mère Popote met vanille-ijs € 10,00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hovestpaul/public_html/wp-includes/functions.php on line 3778