Hove St-Paul

Menu

Businesslunch van de maand 
aan €29,00 – 2-gangen 
(dinsdag tem vrijdag – reservatie vereist)

 

A la carte
(dinsdag tem vrijdag – middag & avond – reservatie vereist) 

Voorgerechten

Tartaar van krieltjes met truffel, gepocheerd ei en een espuma van Parmigano € 16,50
Salade van Europese kreeft, kerstomaatjes, rode ui, basilicum en olijven taggiasche € 24,00
To share: Pavé de chasse met gegrilde aubergines – pane carasau – ansjovisboter – focaccia met San Marsanotomaatjes €11,50 pp/min 2 pers

Pasta’s
Taglionini St Paul ‘n dura – basilicum – look – parmigiano – kruidencrumble € 16,00
Tortelloni – truffel – boter – sali € 17,50
Risotto Vialone Nano – langoustines met thym en gember € 28,50

Hoofdgerechten
Kabeljauw ‘Huygebaerth” persillade – spinazie – groene asperges € 26,00
Noordzeeduivel – amandinemousseline – groentjes € 28,00
Ossobuco – the classic € 28,50
Txogitxu met gepaste garnituur € 38,50 pp/ min 2 pers

Desserts
Moelleux Callebaut met huisgedraaide vanille-ijs € 10,00
Dame Blanche “Un occhiolino a Roberto di Macinino a Percussione € 12,00
Tartiflette Mère Popote met vanille-ijs € 10,00
Citroensorbet € 10,00

 

Menu “Less is More”

Plate to share
Gegrilde aubergines – pane carasau – ansjovisboter – focaccia met San Marsanotomaatjes
&
Tagliolinni St Paul
‘n duoja – basilicum – look – parmigiana – kruidencruble
&
Ossobuco – the original

€ 42,50 pp

 

Weekend menu 

Enkel beschikbaar op vrijdag- & zaterdagavond
of voor groepen vanaf 10 personen (op voorhand te bestellen)

4-gangenmenu aan € 55,00 pp
Aangepaste wijnen aan € 25,00 pp

Coquilles – aardpeer – kokos
* Foie gras – kastanjes – paddestoelen
Kabeljauw – spinazie – parmezaan – knolselder
Parelhoen – butternut – hazelnoot – mini shitake
Sorbet van champagne – meloen – rode vruchten

* 5-gangenmenu aan € 65,00 pp


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hovestpaul/public_html/wp-includes/functions.php on line 3743