Hove St-Paul

Menu

A La Carte 

Voorgerechten
Tartaar van Schotse Zalm – Granny Smith – venkel €18,00
Txogitxu Carpaccio – El Classico – sorbet groene mosterd -pickels €19,00
Cocotte van Foie Gras – bloemkool €16,00
Hoofdgerechten  
Kabeljauw- Thai infusi van Langoustines – mini groenten €26,00
Eendenfilet – terriyaki – foie hoisin €36,00
Holstein – geconfijte ui – crème morille – duxelles €32,00
Desserts  
Vanilla Panna Cotta – amarena kersen €8,00
Appel tartelette – witte chocolade – rozemarijn €8,00
Chocolade moelleux – appelsien-vanille crème – yoghurt-ijs €8,00

 

Weekendmenu 

Enkel beschikbaar op vrijdag- & zaterdagavond. (Geen à la carte mogelijk tijdens het weekend)

Langoustine – tomaat – alioli
Kabeljauw – Thai infusie – mini groenten
Gevogelte – foie gras – okkernoten
Iberico – duxelles – bloemkool
Chocolade – kersen – chantilly

4-gangenmenu aan € 55,00
5-gangenmenu aan € 65,00

Aangepaste wijnen aan € 25,00 pp

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hovestpaul/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729