Pasen – Ordinary Brunch – Zondag 21 april 2019

Zondag 21 april 2019
Uren: 10h30 – 15h00
Paasbrunch:
Verschillende soorten verse broodjes
Huisgebakken ei’tjes met spek
Huisgemaakte vissalades
Verse charcuterie van de blok gesneden
Yoghurt – granola – vers fruit
Verse botercroissants & chocoladekoeken
Gerookte Schotse zalm
Choco – verse confituren
Huisgemaakte quiches
Tomatensoep met balletjes
Agnès-Sorrel soep
Hoofdgerecht per tafel bediend:
Piepkuiken met dragon-champignonsaus met handgesneden frietjes – compote – salade
Dessert & kaasbuffet
Met o.a: brownies, cheesecake, tiramisu,..
Dranken inclusief:
Glas Jacobs Creek Méthode Champenoise bij aankomst
Huisgemaakte vruchtensapjes
Water
Koffie/Thee
Wijn
€ 69,00 per volwassene (all-in tem dessert)
€ 35,00 (all-in tem dessert, 6-12 jaar)
Reserveren via events@hovestpaul.be of via 0487/999.075
Voorschot dient om uw reservatie te bevestigen.