Hove St-Paul

Tapa’s op Hove St. Paul zomermaanden

Carpaccio van rund

Oesters natuur & gegratineerd

Rode Poon Niçoise

Hollandse nieuwe classico – met gesnipperde ui

Gebakken St. Jacobsvrucht met groene asperges en een witte wijnsaus

Vitello Tonato

Mechelse koekoek – dragonsaus – portobello

Gemarineerde Wilde Schotse Zalm

Oosterscheldekreeft – linguini – zongedroogde tomaatjes

Filet Pure Béarnaise – Pomme Pont Neuf

In buffetvorm

Alle gerechtjes worden geserveerd met een ardappel – en/of broodbuffet

Dessertenbuffetje

In al zijn glorie met een verscheidenheid van 20 huisgemaakte nagerechten.

Liefst op reservatie 013/55.64.90 .Drinks aan kaartprijzen


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hovestpaul/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729