Formules

Onderstaande formules zijn enkel als voorstel voor uw feest/event te Hove St Paul. Gelieve ons te contacteren via events@hovestpaul.be om u een passende offerte te bezorgen.

Hove St Paul “The Basics” – vanaf 10 personen

Seizoenssoep
Mechelse Koekoek met verse frietjes
Dame blanche
Prijs per persoon aan € 35,00 – wijnpakket aan € 20,00

Hove St Paul “Deluxe” – vanaf 8 personen

Aspergesoep met zalmsnippers
Kabeljauw met zijn begeleiders of Holstein Entrecôte met salade & rietjes
Moelleux van chocolade met bolletje vanille-ijs
Prijs per persoon aan € 45,00 – wijnpakket aan € 20,00

Hove St Paul meets Javier Rodriguez (El sous-chef El Bulli) – vanaf 8 personen

Tartaar van Zalm & Venkelstructuren
Kabeljauw op Thaise wijze – Kokosinfusion
Eend Terriyaki – Foie Hoisin
Tartiflette van Granny Smith – Panna Cotta
Prijs per persoon aan € 55,00 – wijnpakket aan € 25,00

Luxe Javier Rodriguez – Seafood Festival – vanaf 30 personen

Zeetartaar, Chlorophyl en Citroengras
Truffel van wild
Coquille, sorbet van avocado
Langoustine, consommé, knollen
Kabeljauw, fond van truffel, vegetarische couscous
Texturen van duif en bloemkool
Filet pur van Iberico, duxelle
Passievrucht, pistache, yoghurt
Chocolade, sinaasappel, hazelnoten
Prijs per persoon aan €90,00 – wijnpakket aan €35,00

Barbecue Deluxe – vanaf 25 personen

Zalm in zijn geheel met hollandaise saus
Gelakte kalfsribben met whisky bourbon
Brochette van Mechelse Koekoek
Lamsbrochette
Entrecôte

Soorten salades:

– aspergesalade
– gemengde salade
– komkommersalade
– trio van tomaten
– gegrilde aubergines & courgetten
– gewokte groentemix
– koude pasta met spekjes
– rijst met paprika, ei, tomaat, paprika,..
– koude aardappelsalade
– assortiment broodjes
– assortiment sauzen

Prijs per persoon aan € 45,00 – wijnpakket aan € 25,00
Uitbreiding dessert aan € 10,00 pp: Moelleux van chocolade met vanille-ijs / Tartiflette van Granny Smith

Walking dinner – 6 degustatiegerechtjes – vanaf 20 personen

Amandinenpuree met zomertruffel
Rouget Barbet Nicoise (rode poon)
Vitello Tonato
Brioche Foie Gras
Carpaccio van Xgogitsu
Moelleux van chocolade
Prijs per persoon aan € 45,00 – wijnpakket aan € 25,00

Bizarre Breakfast – vanaf 30 personen

Zie events
Prijs per persoon: € 39,00 (excl dranken)

Garden Picknick – vanaf 20 personen

Zie events
Prijs per persoon: € 39,00 (excl. dranken)

Seafood-Festival – vanaf 20 personen

Hapje: Zalm, mierikswortel
Baby calamari Brioche
Menu “The Seafood-Box”
Andalusian style oester
Oester, chardonnay, vinaigrette en komkommer sorbet
Ceviche van corvina, yuzu en kokos
Scheermes en Mojo Verde
Tonijn, avocado, citrus, dashi
Citron Gin Fizz
Kreeft, zeeduxelles, consommé
Kabeljauw, infusie van de zee
Wortel, limoen, gember
“The Fishtank”: chocolade, vanille, pecannoten
Prijs per persoon: € 85,00 – exclusief dranken.

Openingsuren restaurant

MA - ZO
Op aanvraag

Locatie en contact

Hove St-Paul
Rekhovenstraat 20
3560 Lummen
Telefoon: 013/556490
Mobile: 0487/999075
E-mail: events@hovestpaul.be