Menu

Business lunch van de maand

Dinsdag t.e.m. vrijdag – reservatie vereist

Aan € 29,00 – 2-gangen

A la carte

Dinsdag t.e.m. vrijdag – middag & avond – reservatie vereist

Voorgerechten

Carpaccio van Txogitsu – truffelolie – parmezaan € 24,00
Coquilles St Jacques – zeekraal € 16,00

Hoofdgerechten

Zeetong meunière met huisgemaakte frietjes € 36,00
Txogitxu entrecôte met gepaste garnituur & huisgemaakte frietjes € 32,00 pp/ min 2 personen

Desserts

Moelleux Callebaut met huisgedraaide vanille-ijs € 10,00
Tartiflette Mère Popote met vanille-ijs € 10,00

Reserveren kan via 013/556490 of wim@hovestpaul.be

Openingsuren restaurant

MA - ZO
Op aanvraag

Locatie en contact

Hove St-Paul
Rekhovenstraat 20
3560 Lummen
Telefoon: 013/556490
Mobile: 0487/999075
E-mail: events@hovestpaul.be