TAKE-OUT

Je kan nu ook gerechten bij ons bestellen om af te halen of om te laten leveren!

Bestellen kan via events@hovestpaul.be of op 0487 999 075 (minimum 48 uur op voorhand). Vermeld ook je contactgegevens en gewenste datum en uur van afhaling.

Aangepaste menu is mogelijk op aanvraag.

VOORGERECHTEN
Aspergesoep aan € 7,00 (1L)
Bouillabaise met Noordzeevis, Scampi, Mosselen € 28,00 – voor 2 personen

HOOFDGERECHTEN
Wilde zeebaars en croûte Sel met amandinepuree aan € 24,00 (min. 2 personen)
Salade Limburgious (8 verschillende groenten uit Limburg + verse Schotse Zalm) € 22,00
* veggie mogelijk
Spaghettini met Venusschelpen  € 22,00
Pasta Zeevruchten € 22,00
Noordzeetong meunière – aardappelgerecht naar keuze € 30,00
Varkenswangetjes – amandinepuree € 18,00
Tagliata van Holstein Entrecôte (pasta, rucula, parmezaan, zongedroogde tomaten) € 28,00
Angus Hereford Filet Pure (180 gram) met thijmaardappeltjes, boontjes & peperroom € 30,00
Frans piepkuiken met dragon-/champignonsaus – krieltjes – appelmoes € 18,00

DESSERT
Tiramisu (portie voor 2 personen) € 12,00
Appeltaartje aan € 5,00
Moelleux aux chocolat aan € 5,00

Volgende aangepaste wijnen kunnen wij voorzien bij de bestelling om jullie culinaire lunch/diner volledig te maken:

Côtes-du-Rhône – Delas – Saint Esprit – 2018 wit € 14,00 Ideaal bij: Zeebaars
Riesling – Léon Beyer – Alsace – 2014 wit € 18,00 Ideaal bij: Asperges
Chardonnay – Alois Lageder – Gaun – 2018 wit € 19,00 Ideaal bij: Kreeft
Montepulciano Molise – Campo in Mare – 2016 rood € 14,00
Nebbiolo – Vietti – 2016 rood € 22,00
Nobile di Montepulciano – Sangiovese – 2015 rood € 25,00
Champagne Bollinger € 47,50