TAKE-OUT

Wegens de aangepaste Covid19 regels, schakelen wij terug over naar take-away gerechten.
Elke week zal er een nieuwe menu beschikbaar zijn.

Bestellen kan via events@hovestpaul.be of op 013/55.64.90
Vermeld ook je contactgegevens en gewenste datum en uur van afhaling.

Bestellingen dienen geplaatst te zijn voor DONDERDAGAVOND, voor ophaling vrijdag, zaterdag & zondag.
Aangepaste menu is mogelijk op aanvraag.

A LA CARTE
Pompoensoep met forel aan € 7,50 (1L)
Varkenswangetjes met amandinepuree gegaard in West-Vleteren aan € 21,00
Filet Pur Txogitsu met pepersaus, tijmaardappeltjes & seizoensgroenten aan € 36,00

MENU

Carpaccio van Aberdeen – truffelmayonaise
Parmentier van Kabeljauw met beurre blanc OF Franse Hoevekip traag gegaard, rijst en erwtjes
Duo van chocolademousse

€ 42,00 pp
MENU DELUXE 
Gegrilde Noordzee-langoustines met vinaigrette van tuinkruiden (3)
* Crème van boschampignons
Filet Pur Txogitsu met thijmaardappeltjes – groene pepersaus – seizoensgroenten
Zeetong meunière met amandinepuree – seizoensgroenten
Tiramisu Hove St Paul
3-gangenmenu aan € 59,00 pp
4-gangenmenu aan € 65,00 pp
ENKEL AFHAAL
Vrijdag tussen 16h00-19h00
Zaterdag tussen 16h00-19h00
Zondag tussen 10h00-12h00
Gelieve voor donderdag 00h00 de bestelling plaatsen.